Sunday, December 4, 2011

menumpang kasih di pulau indah..,


Dengan nama-nama istimewa sang pencipta..,

... maaf maaf maaf ...





seriusly..
lama sangat dah aku tak update blog ni..
fuuhhhh..,
bersawang sudahh blog aku ni...
huhuhuhuu~

atas permintaan rakan2 seperjuangan.,
yang suka support aku,
yang curiously nak tahu citer2 kehidupan baru aku,
ouhh., *terharu~

seperti yang korg tahu,
Allah dah takdirkan aku..,
untuk menuntut ilmu di bumi bertuah.
IPG Kampus Pulau Pinang.

Alhamdulillah.
selesai sudah satu sem..,
satu sem yang penuh memori..,
banyak yang aku belajar dalam tempoh masa itu..,

suka
duka
pahit
getir

Alhamdulillah syukur..
berkat sokongan rakan-rakan..,
juga dorongan ibu bapa.,
dapat juga aku bertahan untuk sem pertama ini.

 first n foremost.,

ni kamar a.k.a tempat aku beradu.,
hihi~

uh., rindu anak2 katilkuu.. huhu ^^


life di IPG.??
alhamdulillah best sangat.
 
kat sana aku amek kos MATEMATIK.
:: cegu-Maths-to-be ::




weeee~~
seronok sgt study kat sana.,
jadual xpack sangat la.,
ptg2 g padang main tenis,
xpon dok kat bilik bukak tin biskut.
hahaha.,
tu la keje kami.,
ish22 :)

lecture kat sana pon alhamdulillah.,
so far so good ~~
mentor yang terbaik juga..
hihi.,

kat ipg ni,
xde lah study sesusah di IPT o matriks,
tp byk assignment n byk program2.,
sambutan itu lah, ini lah.,
segala bagai.,
lebih kurang macam sekolah la.,
bagus lah., melatih bakal2 guru ~
huuu~


mai cek tunjuk kat ampa smua kawan2 cek kat sana..


dorg ni suma baik2.,
caring.,
understanding.,

rindumerekasangat~

ini kawan-kawan saya





adik beradik saya di penang ~



::: bakal-warga-pendidik :::

alhamdulillah.

aku bersyukur sangat dapat kenal dengan mereka.

saling mengingati,
makan sama2,
lepak sama2,
study sama2,

tesco.???


fuh., rest jap, pnt bjln. huhu ~
skali sekala kena juga p lepak2 ngan kwn2.,
huhu.,

kwn2 aku sumer nye rajin.,
dorg sume pandai2 belaka.,
jgn pandang sebelah mata.
huhuhuuhu..

kwn2 aku kat penang ni,
selalu ingatkan aku dan yang lain,
tentang dunia dan juga AKHIRAT..
walaupun hanya 1 sem perkenalan,
banyak yang aku belajar dari dorg..,

semoga ukhuwah kami sehingga ke syurga ~~

AMEEN..,

Salam sayang,
eira


4 comments:

  1. WHOAAA..........macam bahagia ja zeyra,,,,HAHAHA

    ReplyDelete
  2. waaaahhhh....teringat mcm2 kisah..heheh

    ReplyDelete
  3. kisah dongeng.? kisah hati.?
    penuh memori ~~
    xD

    ReplyDelete